Welkom bij Salsa Mundo,

  Bij Salsa Mundo geloven we dat salsa meer is dan alleen een dans; het is een levensstijl, een uitdrukking van vreugde en verbondenheid. Of je nu een doorgewinterde danser bent of nog nooit een salsa stap hebt gezet, bij ons vind je de perfecte omgeving om je dansvaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en vooral plezier te hebben.

Of je nu komt om te socializen, te leren of gewoon te genieten van de muziek, bij Salsa Mundo ben je altijd welkom.
Dus trek je dansschoenen aan, laat je zorgen achter je en dompel jezelf onder in de vurige wereld van salsa bij Salsa Mundo. Ontdek de magie, ervaar de emotie en laat de dans je hart veroveren. Welkom bij Salsa Mundo, waar de salsa-ervaring begint en de passie nooit ophoudt!

Interesse? Klik hier


 

 Salsa dansen kan ik niet!

"Salsa te moeilijk? Niet bij ons! Bij Salsa Mundo geloven we dat iedereen kan leren dansen, ongeacht je ervaring of achtergrond. Onze enthousiaste instructeurs zijn er om je stap voor stap te begeleiden, van de basisprincipes tot het vloeiend bewegen op de dansvloer. Ontdek de vreugde van salsa en laat eventuele twijfels achter je. Met een positieve sfeer en geduldige begeleiding maken wij salsa toegankelijk voor iedereen. Dus, waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan en laat ons je laten zien dat salsa niet te moeilijk is – het is gewoon wachten om door jou ontdekt te worden!

Salsa Mun do Vlissingen Organiseert op Zaterdagavond 15-06-2024 Latin Party.

Aanvang 20:00 tot 00:30 uur.
Met DJ. Mathieu Caron.
Salsa / Bachata / Kizomba / Merengue
Entree 8 euro geen pin betaling mogelijk.
Gratis ruime parkeren voor de deur.
Locatie: Salsa Mundo Vlissingen

(Ingang Speeltuin Lammerenburg) Zuidbeekseweg 16, Vlissingen.